kaikki kategoriat

Vuoden 2023 kansainvälinen biohajoavien muovien käyttönäyttely

Aika: 2023-07-08 Osumat: 47

Kiinan johtavana biohajoavien tuotteiden valmistajana Zhejiang Lvhe Ecological Technology julkaisi näyttelyssä vasta kehitetyt biohajoavat astiat ja raaka-aineet.

11

Kiinan biologisten hajoavien materiaalien komitean teknologiaohjauksella yrityksemme on omistautunut bioperusmateriaalille, biohajoaville astioille, koko ketjulle biohajoavien tuotteiden tutkimukseen ja kehitykseen, valmistukseen yli 20 vuotta Kiinassa. Suurin osa asiakkaistamme Euroopasta, Yhdysvalloista, Japanista ja Koreasta on myynyt biohajoavia tuotteitamme Supermarketeissa, kuten Walmartissa, Carriefourissa, Auchanissa, Targetissa jne. B2C-verkkokanavan nopean leviämisen myötä monet asiakkaat ovat valinneet verkkojälleenmyyjän liiketoimintaa Amazonissa, Shopifyssa, Targetissa, Facebook Shopissa. Tehtaamme on kehittänyt heille määrätyt pientilausten räätälöintipalvelut.

22

Koko päivän Ningbon näyttelyn ajan osastollamme on satojatuhansia näytetarjouksia, kiitos Ningbo Internaltion Biology Exhibition -näyttelyn haltijalle, suurin osa asiakkaistamme ovat erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme ja palveluihimme, toivon, että kaikki kumppanimme ja liikekumppanimme hyötyisivät kekseliäitä tilauksia maailmanlaajuisesti.